Αρχική > πολιτική, εκπαίδευση > Μια συγγνώμη και μικρή ενημέρωση για την τηλεδιάσκεψη του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής

Μια συγγνώμη και μικρή ενημέρωση για την τηλεδιάσκεψη του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής

Single Images | François Schuiten & Benoît Peeters

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

     Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής σε όσες και σε όσους δεν επετράπη να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη του Τομέα Παιδείας για τεχνικούς λόγους.

     Αν και είχε γίνει η ρύθμιση από την ομάδα Οργανωτικού του Τομέα για μια επί τούτου αναβάθμιση της πλατφόρμας Zoom, για να μπορεί να παρακολουθήσει την τηλεδιάσκεψη μεγάλος αριθμός συντρόφων (περί τους 500), σταμάτησε αιφνιδιαστικά η «είσοδος» στους 100.

     Η ευθύνη για το τεχνικό πρόβλημα ήταν του κεντρικού διαχειριστή της πλατφόρμας του zoom, την οποία και ανέλαβε με e mail. Για όσους είχαν μπει και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι «βρέθηκαν» έξω και δεν μπορούσαν να ξαναμπούν, αυτό οφειλόταν σε ρύθμιση για να μπορεί να μπει η Πρόεδρος, και στη φραγή που τέθηκε.

     Έγιναν προσπάθειες – επί περίπου 1 ώρα – να επιλυθεί το πρόβλημα αλλά δεν το επιτύχαμε, γιατί δεν γινόταν αντικειμενικά. Εκρίθη, τελικά να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της τηλεδιάσκεψης – με τη δέσμευση να την επαναλάβουμε.

     Θα γίνει προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

     Επί της ουσίας, οφείλω να τονίσω ότι έγινε ένας γόνιμος διάλογος, αναπτύχθηκαν πολλαπλοί προβληματισμοί, κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες και ασκήθηκε κριτική για διάφορα ζητήματα. Η συζήτηση ήταν παραγωγική με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα.

     Και πάλι σας ζητώ και προσωπικά συγγνώμη, γιατί πιστέψαμε πολύ σε αυτή την «συνάντηση», η οποία θα ήταν (ως ολοκληρωμένη) ένα ακόμα πιο σημαντικό βήμα για την προαγωγή της πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής και της συνδικαλιστικής δυναμικής μας στην εκπαίδευση, από αυτό που τελικά επιτύχαμε.

     Θα σας αποσταλούν σε βίντεο οι σχετικές εισηγήσεις: της Προέδρου Φ. Γεννηματά, της Τομεάρχη Χ. Κεφαλίδου, η δική μου καθώς και η δευτερολογία της Προέδρου.

     Σε κάθε περίπτωση, ανοίγουμε έναν δρόμο μόνιμης συνεργασίας είτε με κεντρικές εκδηλώσεις είτε με θεματικά ή με γεωγραφικά πεδία.

     Θεωρώ ότι μπορούμε μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και τη συστηματική συνεργασία μας και κυρίως με την πίστη στην ιδεολογία μας και στις αξίες μας να κάνουμε πιο ισχυρή την πολιτική του Κινήματός μας!

     Είμαστε το πολιτικό κόμμα των μεγάλων βημάτων προόδου της χώρας, των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων (στην παιδεία, στην υγεία, στο κράτος κλπ), του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου.

 

Συντροφικά,

ο Γραμματέας του Τομέα Παιδείας

Νίκος Τσούλιας

 

http://scotfin.com/scot-fin-novel/ says, Smart girl. I think I'll ...

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: