Αρχική > εκπαίδευση > € 20.000 διαθέσιμα για βίντεο STEM με πολιτιστικό περιεχόμενο

€ 20.000 διαθέσιμα για βίντεο STEM με πολιτιστικό περιεχόμενο

κύρια εικόνα

 

Πώς φέρνετε την πολιτιστική κληρονομιά στη ζωή – στις αίθουσες διδασκαλίας και πέρα ​​από αυτήν; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουμε στους υποψηφίους της Europeana STEM Challenge. Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτόν τον online διαγωνισμό που συνδέει δημιουργικά και εκπαιδευτικούς. Μοιραστείτε με το δίκτυό σας ή ζητήστε την ευκαιρία να μοιραστείτε το βραβείο χρηματοδότησης € 20.000.

Σήμερα ξεκινάμε το Europeana STEM Challenge. Φέτος, ο ανταγωνισμός αντανακλά τις ανάγκες των εκπαιδευτικών για περισσότερα περιεχόμενα STEM (επιστήμη / τεχνολογία / μηχανική / μαθηματικά) και φιλοδοξεί να συνδυάσει τον πλούτο των ψηφιακών πολιτιστικών δεδομένων με τη δύναμη της σύγχρονης οπτικής αφήγησης για να δημιουργήσει συναρπαστικές εμπειρίες μάθησης.

Καλούμε τους βιντεογράφους, τους vloggers, τους δασκάλους και τους δημιουργικούς επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εκπαιδευτικά βίντεο για να υποβάλουν αίτηση πριν από τις 15 Μαΐου. Ένα συνολικό ποσό € 20.000 είναι διαθέσιμο για τη χρηματοδότηση των καλύτερων έργων βίντεο που επαναχρησιμοποιούν δημιουργικά περιεχόμενο περιεχομένου ανοιχτής άδειας της Europeana Collections για να διδάξουν θέματα STEM.

Χαιρετίζουμε τις εφαρμογές από άτομα ή ομάδες δημιουργικών από όλο τον κόσμο. Οι προτάσεις πρέπει να επικεντρωθούν σε προγράμματα βίντεο για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που διερευνούν και παρουσιάζουν ένα θέμα STEM με διακρατική σημασία με έναν τρόπο συμμετοχής.

Εάν είστε δημιουργός, μάθετε περισσότερα και εφαρμόστε! Ή μοιραστείτε τις ειδήσεις χρησιμοποιώντας το #EuropeanaChallenge και βοηθήστε μας να συμβάλουμε στο μέλλον της εκπαίδευσης.

Europeana STEM Challenge – Όροι και Προϋποθέσεις

Πορτρέτο της Μιλένα Ποπόβα

Επικοινωνήστε με την Milena Popova

Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Ίδρυμα Europeana

Η Milena Popova είναι ο επικεφαλής της ομάδας υπηρεσιών επαναχρησιμοποίησης στην Europeana, η οποία στοχεύει στην αύξηση της επαναχρησιμοποίησης του ψηφιακού πολιτισμικού περιεχομένου στην εκπαίδευση, την έρευνα και τις δημιουργικές βιομηχανίες. Η Milena είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων διανομής με ποικίλα δίκτυα (από καινοτόμα εργαστήρια και …

linkedin.com/in/milenapopova/ milena.popova@europeana.eu +31 (0) 70 314 0972

Πορτρέτο της Michelle Lewis

Επικοινωνήστε με τη Michelle Lewis

Βοηθός ανάπτυξης επιχειρήσεων, Ευρωπαϊκό Ίδρυμα

michelle.lewis@europeana.eu

ΣΧΕΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ

Προκλήσεις

Μάθετε πώς οι ιδέες σας θα μπορούσαν να σας κερδίσουν αναγνώριση και χρηματοδότηση. Διοργανώνουμε μια σειρά διαδικτυακών διαγωνισμών για να επιλέξετε και να χρηματοδοτήσετε τις καλύτερες ιδέες για δημιουργική επαναχρησιμοποίηση της ψηφιακής πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

https://pro.europeana.eu/post/europeana-stem-challenge?utm_source=eNews&utm_medium=email

 

 

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: